Een partner voor je social media met dat net ietsje meer?

Misschien ben je niet tevreden over de huidige samenwerking met je content marketing partner, betaal je een te dure agency fee of ben je als jonge ondernemer op zoek naar een partner voor de opstart van je social media en online communicatie? Ontdek in deze blog (leestijd 3 min) hoe de aanpak van INTO THE DEEP CONTENT dat net ietsje meer te bieden heeft op een persoonlijke, betaalbare, efficiënte en resultaatgerichte manier.

Your content marketing partner, done.

"INTO THE DEEP CONTENT is een content marketing bureau met focus op de ondersteuning van jouw online communicatie. Ondernemingen of merken met gebrek aan een social media visie of een online communicatie strategie die vinden de weg naar ons. Wij delen graag onze content marketing expertise, diepgang en creativiteit om jouw doelgroep optimaal te bereiken en online resultaat te behalen.


Waarom INTO THE DEEP?


Als social natives weet INTO THE DEEP CONTENT hét verhaal van bedrijven en merken te vertellen via social media.“We werken graag samen met merken waar we enthousiast van worden, zodat we de volgers van onze klant tot echte fans kunnen maken. Want, van jouw business een merk maken en mensen aan merken verbinden daar gaat het volgens ons om."


INTO THE DEEP CONTENT, is opgericht door Catherine Op de Beeck (38). Een dame met een passie voor verhalen, diepgang en creativiteit. Haar liefde voor alles wat verfijnd is gecombineerd met haar marketing achtergrond en expertise in social media & communicatie maken van haar de ideale sparringpartner voor het vertellen van jouw uniek online verhaal. Ze onderscheidt zich met haar bedrijf door haar expertise in lifestyle/ retail, haar resultaatgerichte en hands-on aanpak. Bovendien werkt Catherine one-to-one en stuurt zij alle content projecten zelf aan. Dus? Een sterk persoonlijke samenwerking en geen dure agency fees.

Wat kunnen we concreet voor je doen?


Veel merken willen graag aan de slag met hun online communicatie en social media. Een plan is snel gemaakt, maar er is vaak te weinig tijd, kennis en mankracht. Dan is uitbesteden een goed idee. Want om het maximale uit je online communicatie te halen moet je echt een duizendpoot zijn. Je bent vormgever, tekstschrijver, fotograaf, online marketeer en social media specialist. Inderaad, een expertise op zich dus.

Wat we jou aanbieden:


1. Content strategie (de basis van je online marketing aanpak // jouw uniek verhaal, de doelstellingen, de content missie)


2. Content creatie (van blog artikels, fotoshoots tot video content, we creëren content op maat)

3. Content advies (jouw partner in content 7/7)


4. Social media coaching (als professionele partner helpen we jou om je op social media te onderscheiden van de anderen en een online community op te bouwen)


4. Content resultaten (meten is weten aan de hand van onze resultaatgerichte aanpak)


Je kunt bij INTO THE DEEP CONTENT met een gerust hart jouw online communicatie uitbesteden. Wij verzorgen dagelijks met veel gedrevenheid de accounts van onze klanten, van pakkende content tot advertising.


Een content marketing project in de kijker!


Uiteraard wil je graag weten wat we reeds gerealiseerd hebben. Want dit toont onze expertise aan, nietwaar? We tonen daarom met gepaste trots een aantal van onze projecten. Van storytelling tot een straffe social media strategie. Bij ons geen standaard aanpak, maar een gepersonaliseerd plan. Ontdek via onderstaande instagram feed afbeelding hoe we bijvoorbeeld de social media aangepakt hebben voor Beaunoir Bedding.


Aan de hand van een concreet content plan hebben we deze account in 2 maand tijd een sterke boost gegeven. Benieuwd? Ontdek het rapport hier.


What clients say about us ...


Zo simpel kan het zijn. Onze klanten zeggen dat ze tevreden zijn. En dat is uiteraard belangrijk voor ons. Lees onder een recente review van Katie Kindermans, oprichter van Beaunoir.

Super toffe en relevant posts! Ik merk op dat onze social media resultaten erop vooruit gaan en ben zeer tevreden dat ik de samenwerking met INTO THE DEEP ben aangegaan! Bedankt Catherine!


Let’s meet?


Geprikkeld door onze aanpak? Laat zeker van je horen: bel ons, schrijf ons of kom eens langs voor een koffie moment? We ontmoeten je graag voor een vrijblijvend gesprek waarin we luisteren naar wie je bent en wat je drijft!

More Content? Lees ook de blog: "Hoe ons KICK OFF traject jou al een heel eind op weg helpt."

18 keer bekeken0 reacties