Hoe ons KICK OFF traject jou al een heel eind op weg helpt.

Ben jij een ondernemer met een beauty, design, fashion of lifestyle business? Wil jij graag van je business een sterk merk maken? Dus omzet en klanten verkrijgen door middel van straffe content marketing? In 1 maand tijd bouwen we een sterk fundament, weet je wat jouw uniek verhaal is en definiëren we je content missie (waarom je dus content maakt) en je concrete objectieven (wat je dus wil gaan bereiken). We leren je hoe je je online positie kunt versterken en begeleiden je in de creatie van gerichte relevante content voor jouw social media of website die jouw doelgroep vooral inspireert en motiveert. Dit alles krijg je in een super concreet plan van aanpak. Benieuwd?


KICK OFF. Begin bij het begin.


Je overweegt een opstart met content marketing of je wil graag evalueren wat je huidige content aanpak of social media inspanningen nu precies opleveren om bij te sturen waar nodig? Dan is ons kick off traject ideaal voor jou. Een kick off what? Met onze krachtige en verfijnde expertise in content marketing & communicatie voor de fashion, beauty, design en lifestyle business hebben we alle kennis en ervaring gecombineerd in één uniek adviestraject. Zo kun jij van je lifestyle business écht een merk gaan maken, waardoor jij jouw positie in de markt gaat ‘ownen’.


Hoe dit traject concreet in z'n werk gaat lees je onder in 3 heldere stappen.


STAP 1: JOUW UNIEK VERHAAL, DE CONTENT MISSIE & OBJECTIEVEN.


We leren jou en je business graag beter kennen. Tijdens dit intake gesprek gaan we dieper in op je business. Wat is jouw uniek verhaal? Wie zijn jouw concurrenten en klanten? Waarom doe je vandaag wat je doet en wat wil je bereiken met je content? Doe je vandaag al aan content marketing en wat zijn de concrete resultaten? Een intake gesprek duurt gemiddeld 1u en geeft ons de nodige informatie om aan een sterk fundament te bouwen.

Wat mag je van deze fase verwachten?

  • jouw uniek verhaal -it’s all about storytelling

  • de content missie (waarom en voor wie maak je content)

  • de concrete content objectieven (wat wil je met je content bereiken)

STAP 2: DE CONTENT SCREENING.


Alvorens nieuwe content te maken is het van belang eerst even te zien wat je al hebt. Tijdens de content screening bekijken we welke bestaande content waardevol is en welke eventueel hergebruikt kan worden. De content screening in een KICK OFF TRAJECT is van toepassing op maximum 2 kanalen. Bijvoorbeeld je website en instagram. Vervolgens bepalen we ook welke content ontbreekt. De content die nodig is om je klant te overtuigen van jouw verhaal en merk.

Wat mag je van deze fase verwachten?

  • een content screening template

  • waardevolle tips waar je onmiddellijk mee aan de slag kan


STAP 3: 2 QUICK WINS & THE NEXT STEP.


In for a quick dive? Wat een heerlijk gevoel om op korte termijn resultaat te zien. Aan de hand van onze checklist gaan we op zoek naar hoe we je bestaande content kunnen verbeteren en er instant mee aan de slag kunnen. Hier kunnen we bijvoorbeeld een voorstel doen voor je instagram strategie of een aantal tips geven om je website sterker te maken. Vervolgens evalueren we samen het traject en bespreken we wat we voor jou nog kunnen betekenen.


Wat mag je van deze fase verwachten?

  • 2 inzetbare quick wins

  • een evaluatiegesprek en een bespreking plan van aanpak // the next step.

Ok, en wat levert een KICK OFF traject mij dan op?


Met dit adviestraject leg jij niet alleen het fundament voor jouw algehele content strategie en communicatie,maar ook voor je online succes met een ijzersterk visueel verhaal. Je ontdekt wat je huidige content aanpak oplevert, waar jij voor staat, wie je ideale klant is en wat jouw unieke aanbod is. Daarnaast ontvang je een concreet plan van aanpak voor jouw social media, content creatie en alle tools om meer online zichtbaarheid te realiseren en klanten aan te trekken.


En nadien?


Na het traject ondersteunen wij jou nog1 maand lang. We doen regelmatig een online coachingsgesprekdoor middel van een video call, waarbij we kunnen sparren over de voortgang, de uitdagingen en de stappen die je aan het zetten bent, zodat je gefocust blijft. Via mail en WhatsApp kun je daarnaast wekelijks je vragen stellen om feedback te vragen.

Zij gingen u alvast voor.

Onderstaande klant is een bedding brand uit België. Beaunoir volgde een KICK OFF traject met ons omdat ze graag een onderbouwd plan van aanpak wenste voor haar social media en website content. Benieuwd naar hoe we dit concreet aangepakt hebben? Klik op onderstaande afbeelding and be inspired!


Ok duidelijk! Wat nu?


Snuister alvast door onze inspirerende projecten die we met gepaste trots op onze website tonen. Zo ontdek je hoe wij met dit traject deze klanten een stap vooruit geholpen hebben in hun content marketing aanpak. Of kan je niet wachten om te starten? Plan een vrijblijvend strategiegesprek. (met een koffie uiteraard)! Wij zijn alvast heel benieuwd naar wat jij te vertellen hebt!


More content? Lees de blog: "Behind the scenes. Wat als ... jij jouw merk écht laat zien op social media?"

8 keer bekeken0 reacties